Event Travel sluker Viking World Tours

By on June 9, 2008 0 25 Views

– Den nye organisasjonen vil være en produsent og leverandør til både publikum og det norske reiselivet. Produktspekteret dekker alt fra enkle fly- og hotellbestillinger til små og store events og gruppereiser over hele verden, sier administrerende direktør Håkon Myhre i Event Travel, som nå vil telle 22 årsverk.
Selskapet har blant annet samarbeidsavtaler med Norges Skiforbund, Norges Håndballforbund og fem tippeligaklubber, samt billettavtaler med fotballklubber som Manchester United, Liverpool, Real Madrid og Barcelona. Viking World Tours har avtaler med de største reisebyråkjedene i Norge som gjør alle produkter lett tilgjengelig.
Tidligere daglig leder i Viking World, Tom B. Ramdahl, går inn som produkt- og produksjonsdirektør i Event Travel.

 

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *