Apollo-kabalen er klar

By on June 9, 2008 0 13 Views

Etter at Peter Bertilsson forlot Apollo Sverige i fjor, har Leo Berbu fungert som leder av virksomheten i både Norge og Sverige. Etter en måneds overlapping kan Berbu bruke all sin energi på Norge fra starten av mars.
Pär Kjellin kommer fra stillingen som administrerende direktør for nettbyrået Wescape, som fra starten het Metro Travel, hvor han også er deleier og en av grunnleggerne. Tidligere arbeidet han i MyTravel hvor han blant annet var sjef for Spies, samt ansvarlig for charterkonsernets nettsatsing på starten av 2000-tallet.
Det er fra før kjent at tidligere Skandinavia-sjef for Kuoni, Fons Brusselmans, som for tiden har tatt permisjon, ikke kommer tilbake til jobben. I stedet skal han fra 1. mai arbeide som senior vice president for Kuoni i Zürich.
Økonomidirektør Leif Vase Larsen har i Brusselmans fravær vært konstituert som konsernsjef i Skandinavia, og vil altså tiltre stillingen på permanent basis. Før Larsen begynte i Kuoni i 1999 jobbet han blant annet i DFDS og AP Møller-gruppen i Danmark.

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *